VIDEO: Ce face un bărbat cu un test de sarcină? Îşi pune jocuri pe el

  • Un programator din California a făcut jocul Doom să meargă pe un test de sarcină
  • Totul a pornit de la o provocare de pe internet, "Will it run Doom?"
624 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Ce face un bărbat cu un test de sarcină? Îşi pune jocuri pe el

Programatorul Foone Turing, cunoscut pe internet pentru colecţia sa de gadgeturi şi de softuri vechi, îţi arată cum se joacă DOOM pe... un test de sarcină. El a reprogramat testul electronic, pe care se joacă folosind o tastatură wireless.

Experienţa nu e una prea plăcută, testele de sarcină având o rezoluţie video foarte mică, de doar 128 pe 32 de pixeli şi un display monocrom.
Creatorului nu i-a fost deloc uşor să transforme dispozitivul, care în mod normal te anunţă doar dacă eşti tătic sau nu. El recunoaşte că a trişat puţin: a trebuit să schimbe procesorul şi ecranul LCD pentru a face jocul să meargă, dar promite să vină în curând cu o versiune îmbunătăţită şi poate chiar cu alte jocuri.

DOOM este un joc apărut pentru prima dată în 1993 şi face parte dintr-o serie care a revoluţionat jocurile pe calculator, alături de clasicele Quake şi Wolfenstein.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici