VIDEO | Creatura mutantă cu un singur ochi din Thailanda, considerată aducătoare de noroc

În Tailanda s-a născut un patruped cu un singur ochi şi buze groase care seamănă mai degrabă a maimuţă decât cu specia din care provine, stăpânii vor să îl păstreze permanent ca animal de companie, relatează Daily Mirror

1412 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Creatura mutantă cu un singur ochi din Thailanda, considerată aducătoare de noroc

VIDEO: Creatura mutantă cu un singur ochi din Thailanda, considerată aducătoare de noroc

În Thailanda s-a născut un căţeluş cu un singur ochi, denumit pe bună dreptate patrupedul ciclop, animăluţul este sănătos însă trebuie hrănit cu biberonul de către stăpânii săi, relatează Daily Mirror

Imaginile îl arată pe căţelul mutant de culoare albă, care se bucură de compania mămicii sale, căţeluşa Khainui şi a frăţiorului său Mah.

Patrupezii aparţin lui Somjai Phummaman în vârstă de 45 de ani şi a soţiei sale Amphan de 49 de ani. Bărbatul a afirmat că fost prezent atunci când căţeluşa lui, din rasa Aspin, a dat naştere celor doi puiuţi. 

În momentul în care bărbatul a aşezat-o pe proaspăta mămică într-un culcuş, alături de cei doi puiuţi, ca să le fie cald, a observat că unul dintre căţeluşii nou-născuţi are un singur ochi în mijlocul frunţii. 

Cei care l-au văzut pe patrupedul ciclop, l-au asemănat cu personajul Kevin din filmul de animaţie, Minionii. Astfel stăpânii l-au botezat pe căţeluşul cu un sigur ochi, Kevin, după îndrăgitul personaj.

În Thailanda căţeluşul ciclop este considerat un semn norocos şi iar soţii Phummaman şi restul familiei se bucură de micuţa creatură. 

Nu se ştie momentan dacă ochiul căţeluşului va funcţiona normal, deoarece sunt necesare două luni pentru ca simţul vederii să se dezvolte complet.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici