VIDEO Cum şi-a întâmpinat Georgia turistul cu numărul 6.000.000

Statul georgian a decis să-i facă o surpriză de proporţii turistului cu numărul 6.000.000, acesta fiind aşteptat încă de la aeroport cu vin specific ţării şi un şofer de lux.

1675 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cum şi-a întâmpinat Georgia turistul cu numărul 6.000.000

VIDEO Cum şi-a întâmpinat Georgia turistul cu numărul 6.000.000

După ce a fost identificat turistul perfect, cel cu numărul 6.000.000, acesta a fost întâmpinat cu o sticlă de vin şi escortat de un şofer, precum un oficial de rang înalt, până la locul întâlnirii cu premierul Georgiei, care i-a urat o primire călduroasă.

De asemenea, în maşina care îl plimba, tânărul a primit o scrisoare în care scria: „Jesper, eşti oaspete de seamă pentru noi. Pregăteşte-te pentru surprize. Georgia”. 

Cei care s-au ocupat de întregul eveniment au dorit să organizeze o cină pe care o poţi trăi ” o dată în viaţă”. Aceştia au ales cele mai cunoscute mâncăruri de pe teritoriul ţării, iar cetăţenii au putut să voteze şi să costruiască meniul servit fericitului turist.

Ce a ieşit? Iată mai jos.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici