VIDEO: Maniera surprinzătoare prin care pompierii din Australia încearcă să ridice moralul cetăţenilor care s-au confruntat cu incendiile

Pompierii din Australia au recurs la reţelele de socializare pentru a-şi exprima într-o manieră inedită, susţinerea faţă de cei care s-au confruntat cu incendiile devastatoare, relatează BBC.

129 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Maniera surprinzătoare prin care pompierii din Australia încearcă să ridice moralul cetăţenilor care s-au confruntat cu incendiile

sursa FOTO: Profimedia

Pompierii australieni au găsit o metodă foarte neobişnuită pentru a ridica moralul cetăţenilor în timpul crizei incendiilor de vegetaţie. Aceştia apelat la aplicaţia Tik-Tok prin intermediul căreia au postat clipuri amuzante, relatează BBC.

Imaginile îi înfăţişează pe luptătorii cu focul de pe continentul australian, în timp ce îşi demonstrează capacităţile de dansatori, în locaţii diferite, cum ar fi păduri sau spaţiile profesionale. 

Cel care a avut iniţiativă este pompierul australian Chris Rumpf.

Acesta a declarat că la început, aceste clipuri a avut drept scop ridicarea moralului pompierilor, care au trecut prin experienţe traumatizante în timpul incendiilor şi care continuă să consoleze oamenii care îi întâmpină în lacrimi deoarece casele le-au fost înghiţite de flăcări.

Clipurile au avut milioane de vizualizări, iar reacţiile din partea australienilor au fost foarte pozitive şi au generat valuri de aprecieri.

Pompierii au folosit aplicaţia Tik-Tok şi pentru a împărtăşi experienţele profesionale periculoase şi în acelaşi timp impresionante cu care se confruntă în fiecare zi. 

Potrivit pompierilor australieni, reţelele de socializare au constituit unul dintre principalele modalităţi prin care oamenii din întreaga lume şi-au exprimat empatia şi susţinerea faţă de comunităţile din Australia care au fost devastate de incendiile de vegetaţie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici