VIDEO Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, PRIMUL schimb de replici la tv: " Facem emisiune despre noi două"

Logodnica lui Felix Baumgartner a fost cea care a prezentat-o pe Andreea Marin când a intrat în platoul emisiunii de dans, scrie ONE.

46138 afișări
Imaginea articolului VIDEO Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, PRIMUL schimb de replici la tv: " Facem emisiune despre noi două"

Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin, PRIMUL schimb de replici la tv. "Eu sunt şeful, stai jos!"

"Nu creadeam că o să zic vreodată, dar uite că zic! Andreea Marin!" au fost replicile Mihaelei Rădulescu atunci când Andreea Marin a intrat în platoul de televiziune.

Iar asta nu e singura dovadă că cele două fac eforturi ca să-şi arate iubirea şi admiraţia una faţă de cealaltă.

"Iată o premieră absolută! Eu zic să începem cu aplauze ca să ne facem amândouă curaj să vorbim. Tu taci! Iată o situaţie pe care trebuie să o depăşim, nu-i aşa? Glumesc. Pe care trebuie să o trăim (...) Andreea, bine ai venit! E de la... nu are păr, de-aia stă... Andreea, ce înseamnă ziua asta pentru tine? Ce se întâmplă aici sau ce se întâmplă în viaţa ta? Aşa e viaţa... ca şi dansul – paşi înainte, paşi înapoi, piruete, poze (...)", a spus Mihaela Rădulescu în cadrul unui show de televiziune.

"Bine v-am găsit! Vorbeai de strălucire? Uite cine vorbeşte! Sunteţi minunaţi, felicitări! Vorbeam de tine, dar... Poate fără să ştii, ai pus punctul pe «i», pentru că 6 martie e o zi importantă pentru mine. E ziua unui om care m-a criticat mereu constructiv, care mi-a fost alături o viaţă întreagă şi care, pentru prima dată, de ziua lui nu e lângă mine. E un înger, undeva sus, iar eu sunt aici, cu voi. Nu voi fi tristă, e ziua tatălui meu, îl voi onora, pentru că a fost un mare dansator şi a iubit viaţa, a trăit-o în paşi de dans.", a mărturisit Andreea Marin în cadrul aceluiaşi show, potrivit ONE.

Mai în glumă, mai în serios cearta celor două vedete a început după ce luptătorul de MMA Sandu Lungu a dansat împreună cu partenera sa.

"Hai să mai mergem la un om senin. Andreea, cum ţi s-a părut valsul unui luptător de MMA şi cu Raluca – uite-o puţin, 100 şi vreo 20 de kilograme diferenţă între ei, adică. (...) Şi am mai trecut de ceva: e una dintre puţinele dăţi când eu şi Andreea avem aceeaşi părere despre ceva. Pentru că aşa vorbeşte el, stai jos, că nu era momentul tău! Stai jos, era Florin! Trece camera pe Florin, stai jos, Andreea! Eu sunt şeful, stai jos! O să te miri, dar aşa e! Şi acum, în loc să facem emisiune despre dans, facem emisiune despre noi două. Suntem în întârziere, Florin, ai cuvântul!", a spus Mihaela Rădulescu în cadrul unui show de dans.

Andreea Marin a avut o reacţie ironică la adresa logodnicei lui Felix Baumgartner şi i-a spus că o lasă să creadă că ea e şeful în acea emisiune de dans.

"O să spun ceva: tu încerci să ne sensibilizezi totdeauna cu detalii din viaţa personală a concurenţilor, dar eu încerc, pentru că sunt un om sensibil, dar încerc să mă detaşez de asta şi să încerc să văd doar ceea ce e de văzut pe ringul de dans. Şi o să spun aşa: în fiecare concurs de acest tip există un om atipic, un om simpatic, un om surprinzător şi (...) până acum, pentru mine, eşti tu. Şi o să-ţi spun că am văzut această detaşare, căldură pe chipul tău, acest spirit protector faţă de partenera ta, această comunicare între doi oameni care par aşezaţi la poluri opuse. (...) De ce se ridică el în picioare, tot timpul? Nu, nu, nu! Te las să crezi asta.", a reacţionat Andreea Marin.

Minutul 06:15

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici