VIDEO: Modul bizar în care miliardarul Mike Bloomberg, intrat în cursa pentru Casa Albă, salută un câine

Un incident cu miliardarul Michael Bloomberg, intrat în cursa pentru Casă Albă, s-a viralizat.

1546 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Modul bizar în care miliardarul Mike Bloomberg, intrat în cursa pentru Casa Albă, salută un câine

VIDEO: Modul bizar în care miliardarul Mike Bloomberg, intrat în cursa pentru Casa Albă, salută un câine

Bloomberg a trecut prin Burlington, Vermont, unde a întâlnit un câine. În loc să îl mângâie pe cap sau pe spate, miliardarul a dat mâna... cu botul animalului, iar momentul bizar a fost filmat de un reporter şi publicat pe Twitter.

Clipul video s-a viralizat repede. „Bloomberg nu a mai fost în apropierea unui câine înainte”, a glumit cineva, pe Twitter. 

Se pare că Bloomberg nu este un fan al câinilor, potrivit publicaţiei Mashable. Pe când era primar al New York-ului, politicianul avea în casă doi câini - Bonnie şi Clyde - dar nu îi considera ai lui, ci ai iubitei sale, Diana Taylor.

După incidentul cu câinele, Bloomberg a ţinut un discurs în faţa a aproximativ 300 de oameni. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici