VIDEO. Momentul dureros în care coşmarul unui sportiv a devenit realitate. Tânărul era la un pas de a rămâne „castrat”

  • Zach McWhorter a suferit un accident dureros în timp ce sărea cu prăjina
  • Prăjina s-a prăbuşit peste tănăr în timpul săriturii, lovindu-l în zona inghinală
  • Imaginile au ajuns în mediul online, unde au devenit virale
1660 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Momentul dureros în care coşmarul unui sportiv a devenit realitate. Tânărul era la un pas de a rămâne „castrat”

Sursa: Twitter

Zach McWhorter, un student în vârstă de 21 de ani de la Universitatea Brigham Young, a suferit un accident dureros în timp ce sărea cu prăjina.
 
Imaginile surprind momentul săriturii, modul în care pregăteşte bara, îşi ia avânt şi sare cu siguranţa unui om care practică acest sport în mod obişnuit. Situaţia a luat o turnură dramatică atunci când prăjina, în loc să cadă în lateral, s-a prăbuşit peste tănăr, lovindu-l în zona inghinală. Accidentul a fost comparat cu o castrare, potrivit The New York Post
 
Din fericire pentru McWhorter, tatăl său îi este antrenor, dar şi un bun urolog. Cei doi au plecat imediat la spital, unde tânărul a primit îngrijiri şi a avut nevoie de suturi. Incidentul nu îi va dăuna victimei pe termen lung şi va rămâne, cel mai probabil doar cu o cicatrice şi o sperietură zdravănă.
 
Videoclipul a fost postat pe platforma online TikTok. Filmuleţul a devenit viral, adunând în scurt timp peste 18,7 milioane de vizualizări şi 3,6 milioane de aprecieri.Tânărul a distribuit, de asemenea, o poză în care se poate vedea gaura din lenjeria pe care o purta atunci când a avut loc accidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici