VIDEO: Noul film cu James Bond nu apare până în toamnă, dar Daniel Craig a prezentat parodia

  • Actorul Daniel Craig a parodiat ultimul film în care joacă rolul lui James Bond la „Saturday Night Live”.
  • Vedeta a prezentat una dintre scenele sale favorite din noua producţie.
  • Lansarea „No Time to Die”, ultimul film în care Craig joacă rolul James Bond, a fost amânată pentru luna noiembrie.
649 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Noul film cu James Bond nu apare până în toamnă, dar Daniel Craig a prezentat parodia

Sursa foto: Captură Youtube SNL

Filmul în care interpretează pentru ultima oară rolul lui James Bond nu va ieşi pe piaţă până în noiembrie, din cauza epidemiei provocate de noul coronavirus. Totuşi Daniel Craig nu s-a ferit să parodieze viitoarea producţie la Saturday Night Live.

Vedeta s-a îmbrăcat în costumul elegant care l-a făcut celebru pe James Bond şi a apărut în studioul şi a făcut mai multe glume legate de personaj.

Craig, în calitate de gazdă a emisiunii, a susţinut un momolog în care a spus „sunt James Bond” şi că va fi unul dintre cele mai bune. Avem această scenă, care e favorita mea”, a anunţat actorul înainte să ruleze o scenă în care faimosul agent secret îşi pierde calmul după ce începe să aibă noroc la cazino.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici