VIDEO O adolescentă care şi-a împins prietena de la înălţimea de peste 18 metri de pe un pod va ajunge în închisoare

Un judecător din Washington a îndeplinit solicitarea unei mame de a încarcera o tânără, care a recunoscut că i-a împins fiica de pe un pod, de la înălţimea de peste 18 metri. Mama fetei ceruse „atât de multe zile în închisoare cât petrecuse fiica ei" în spital, transmite ABC News.

20340 afișări
Imaginea articolului VIDEO O adolescentă care şi-a împins prietena de la înălţimea de peste 18 metri de pe un pod va ajunge în închisoare

VIDEO O adolescentă care şi-a împins prietena de la înălţimea de 60 de metri de pe un pod va ajunge în închisoare

Taylor Smith era aşteptată să iasă din instanţă miercuri cu o sentinţă de 60 de zile de arest la domiciliu, 38 de zile de muncă în folosul comunităţii şi 30 de zile de serviciu comunitar. În schimb, Genelle Holgerson, mama lui Jordan Holgerson, a cerut judecătorului să „o forţeze" pe Smith să „petreacă atâtea zile în închisoare" cât a petrecut fiica sa pe un pat de spital, în timp ce se recupera în urma incidentului.

Printr-o răsturnare de situaţie, judecătorul s-a opus acordului de pledoarie planificat şi a trimis-o pe Smith la închisoare timp de 48 de ore.

După ce îşi va termina sentinţa, Smith va trebui să servească încă 38 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Condamnarea vine la o săptămână după ce Smith şi-a recunoscut vinovăţia la acuzaţia de neglijenţă criminală, care este considerată o contravenţie majoră, pedepsită cu până la un an de închisoare şi cu o amendă maximă de 5.000 de dolari.

Smith, în vârstă de 18 ani, a împins-o pe Jordan Holgerson de pe un pod din Parcul Regional Moulton Falls din apropierea oraşului Vancouver, Washington, pe 7 august 2018.

Jordan Holgerson, la vârsta de 16 ani, a căzut echivalentul a trei etaje. A suferit „răni semnificative", inclusiv şase coaste rupte, un plămân perforat şi bule de aer în piept, au spus autorităţile.

Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil şi a devenit viral pe reţelele de socializare. 

„Taylor nu este o persoană rea, are o inimă mare", spune bunica lui Smith, Debbie McEldowney, pentru ABC News. „Ea a vorbit fără sfârşit despre Jordan şi cât de rău s-a simţit atunci când a plecat la spital imediat după incident”, continuă Debbie.

Potrivit plângerii iniţiale depuse anul trecut la tribunalul din Clark County, Jordan Holgerson a declarat autorităţilor că Smith a fost cea care a împins-o accidental. Smith a recunoscut că a împins-o pe Jordan Holgerson de pe pod, însă le-a spus autorităţilor că a făcut-o în încercarea de a o ajuta pe prietena sa să-şi depăşească frica de înălţimi.

Într-un interviu exclusiv cu ABC News, Smith a spus că nu a luat în considerare repercusiunile în prealabil.

„Ea a vrut să sară, dar era speriată şi mi-a cerut să-i dau un impuls. Nu m-am gândit la consecinţe", a declarat Smith. „Am crezut că va fi bine", continua tânăra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici