VIDEO O însoţitoare de bord explică de ce pasagerii trebuie să ţină telefonul pe mod avion

  • Există câteva reguli atunci când vine vorba de zbor, pe care unii pasageri nu le iau în serios.
  • Deşi mulţi ignoră apelul însoţitorilor de bord pentru a seta telefoanele pe modul avion, acest aspect este foarte important.
  • O însoţitoare de bord a postat pe TikTok un filmulet care a devenit viral, în care aceasta a explicat de ce pasagerii trebuie să ţină telefonul pe mod avion în timpul zborului.
15856 afișări
Imaginea articolului VIDEO O însoţitoare de bord explică de ce pasagerii trebuie să ţină telefonul pe mod avion

VIDEO O însoţitoare de bord explică de ce pasagerii trebuie să ţină telefonul pe mod avion

Însoţitoarea de bord a distribuit un videoclip despre importanţa setării telefonului pe mod avion în timpu zborului, care a fost vizionat de peste 1,8 milioane de ori. „Motivul te poate şoca şi te poate face să te gândeşti de două ori la încercarea de a-ţi menţine telefonul pe modul normal”.

Cierra a spus că totul se rezumă la activităţile de navigare şi coordonare a avioanelor atât în ​​aer, cât şi la sol, ceea ce se realizează prin comunicarea constantă între piloţi şi controlorul de trafic aerian (ATC), potrivit Mirror.

Ea a afirmat: „Pentru ca piloţii să poată comunica cu ATC, aceştia folosesc frecvenţe, ceea ce folosim pe telefoanele noastre. Dar uneori frecvenţele pot interfera şi pot cauza o pierdere completă a semnalului. Acum imaginaţi-vă cât de rău ar fi pentru un pilot care primea directive de la ATC de la sol, să piardă semnalul şi să înceapă să piloteze orbeşte, totul din cauza frecvenţei telefonului unui pasager”.

„Deşi problemele cu interferenţele telefonice sunt rare, este întotdeauna mai bine să fii în siguranţă decât să-ţi pară rău”, a spus Bobby Laurie, fost însoţitor de bord.

@cierra_mistt

airplane mode EXPLAINED ✈️💙 up next: more juicy deets on the crashpad life 🤭🙈 ##DontSpillChallenge ##GossipGirlHere ##fyp

♬ original sound - knock-off sprite

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici