VIDEO Omul-orchestră a devenit cunoscut prin modul său de a cânta. Ce instrumente sincronizează

  • Imaginile cu un muzician argentinian au devenit virale pe reţelele de socializare după ce acesta a apărut cântând la mai multe instrumente în acelaşi timp.
  • Un videoclip cu omul-orchestră a fost distribuit pe Twitter şi a atras mii de urmăritori.
786 afișări
Imaginea articolului VIDEO Omul-orchestră a devenit cunoscut prin modul său de a cânta. Ce instrumente sincronizează

Sursa foto: Twitter

Santiago Moreno, un muzician din Argentina, a devenit viral pe internet şi ajuns să fie cunoscut de omul-orchestră. Moreno s-a antrenat în aşa fel încât să poată cânta la mai mult de un instrument simultan.

În clipul de 47 de secunde, artistul a fost văzut interpretând o melodie cu o chitară şi părţi ale unui set de tobe care erau aşezate cu atenţie pe spatele său. Instrumentele erau conectate printr-o reţea de corzi şi scripeţi. În jurul gâtului avea un clopoţel, care oferea un efect suplimentar atunci când mişca piciorul.
 
Videoclipul viral a fost încărcat pe Twitter şi a fost vizionat de peste 11.000 de ori. Internauţii au fost uimiţi de talentul muzicianului şi au lăudat coordonarea acestuia.
 
Santiago Moreno este un muzician consacrat şi a avut premiera în 2014. Are peste 63.000 de urmăritori pe Instagram şi îşi bucură adesea ascultătorii cu videoclipuri cu el cântând, potrivit IndiaToday.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici