VIDEO | Puterea exemplului: Gestul unui poliţist faţă de o bătrână care vindea flori, surprins pe vreme de caniculă

Gestul unui poliţist care i-a oferit o stică de apă unei bătrâne, ce vindea flori pe Bulevardul Magherul din Capitală, i-a făcut pe mulţi internauţi să îşi exprime respectul.

4037 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Puterea exemplului: Gestul unui poliţist faţă de o bătrână care vindea flori, surprins pe vreme de caniculă

VIDEO | Puterea exemplului: Gestul unui poliţist faţă de o bătrână care vindea flori, surprins pe vreme de caniculă

La acea oră, în Bucureşti, era o căldură toridă. Din întâmplare, gestul poliţistului a fost filmat de o tânără care a postat filmuleţul pe Facebook. În scut timp videoclipul a devenit viral, fiind vizualizat de peste 1,5 milioane de persoane.

Autoarea filmării a precizat că a dorit să îşi exprime respectul în faţa atitudinii de care a dat dovadă poliţistul, care a ales să nu treacă nepăsător pe lângă bătrânică, dar şi să ofere puterea exemplului.

Un gest aparent mărunt poate să ne inspire şi să facă diferenţa.

CLICK PE IMAGINEA DE MAI JOS PENTRU A VEDEA FIMAREA

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici