VIDEO Turmă de mistreţi, în căutarea hranei. Imagini inedite surprinse în Caraş Severin

  • O cameră montată în pădure a surprins imagini cu o turmă de mistreţi aflaţi în căutarea hranei.
  • Animalele se află într-o pădure din Parcul Naţional Semenic.
1610 afișări

Mistreţii au fost filmaţi de o cameră Romsilva, montată într-o pădure din Parcul Naţional Semenic. Animalele sunt în căutare de hrană şi se pregătesc pentru iarnă.

„Una din camerele de monitorizare a faunei, amplasate de colegii noştri de la Romsilva - Parcul Naţional Semenic, a surprins o turmă de mistreţi aflaţi în căutare de hrană. Femelele şi puii de mistreţ trăiesc în cârduri, conduse de scroafele cele mai bătrâne. Masculii trăiesc separat, în grupuri sau, cei mai puternici, solitar”, au explicat, pe Facebook, reprezentanţii Romsilva.

Parcul Naţional Semenic, unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, este situat în sud-vestul ţării şi are o suprafaţă de 36.052 hectare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici