VIDEO Un bărbat a găsit soluţia pentru a arăta că nu are COVID-19. Ce şi-a făcut pe corp

  • Un bărbat din Italia şi-a tatuat pe mână un cod QR prin care le arată celor din jur că nu are coronavirus.
  • Acesta a ales tatuajul pentru a avea acces mai uşor în magazine, cafenele, restaurante şi oriunde trebuie să demonstreze că este imunizat.
  • Când este scanat, codul QR arată paşaportul verde COVID-19 al bărbatului, ceea ce dovedeşte că a fost vaccinat, că are test negativ sau a trecut prin boală şi are anticorpi.
2276 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un bărbat a găsit soluţia pentru a arăta că nu are COVID-19. Ce şi-a făcut pe corp

Sursa foto: Facebook

Un cunoscut tatuator, Gabriele Pellerone, care are peste 200.000 de urmăritori pe Instagram, a tatuat un cod QR pe ​​mâna unuia dintre clienţii săi din Italia, care, atunci când este scanat, arată paşaportul verde COVID-19 al acestuia. Într-un videoclip postat pe social media Pellerone arată că tatuajul funcţionează, potrivit Mirror.

În imagini se vede cum bărbatul intră în McDonalds, iar atunci când este scanat, tatuajul îi emite certificatul de coronavirus.

Paşaportul verde COVID-19 a fost introdus pentru prima dată în Italia în iunie pentru a facilita călătoriile în Europa, pentru a permite oamenilor să participe la evenimente mari şi nu numai.
 
De la începutul lunii august, paşaportul a fost impus pentru cei care vor să mănânce în interiorul restaurantelor şi este esenţial pentru accesul în muzee, la piscine, cinematografe, săli de sport şi multe altele.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici