VIDEO Un bărbat s-a îmbarcat în avion cu o „altfel” de mască de protecţie: o pereche de tanga

  • Un bărbat din Florida s-a îmbarcat purtând o mască de protecţie nonconformă şi nonconformistă: o pereche de tanga roşie.
  • Nu doar că a fost dat jos, dar nu mai are voie să zboare cu United Airlines. Nemulţumit, bărbatul spune că nu renunţă şi va continua să folosească „masca”.
2249 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un bărbat s-a îmbarcat în avion cu o „altfel” de mască de protecţie: o pereche de tanga

FOTO Captură video Twitter

Americanul în vârstă de 38 de ani spune că măştile de protecţie standard sunt absurde fiindcă nu poţi mânca sau bea cu ele pe faţă. 
 
În apărarea sa, tânărul a spus că a purtat perechea de tanga pe faţă şi în alte zboruri: „E o mască, îşi îndeplineşte scopul”. 
 
Un alt pasager a filmat momentul în care bărbatului i se dă de ales: continuă cursa şi îşi dă de pe faţă perechea de chiloţi, ori va fi dat jos din aeronavă. 
 
Compania United Airlines a declarat că pasagerul nu a respectat regulile, aşa că a fost dat jos, însă a primit banii pe bilet înapoi. Acesta spune însă, că nu va ceda şi va purta „masca” şi în alte curse aeriene. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici