Vince Neil, solistul trupei Mötley Crüe, arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului

Vince Neil, solistul trupei Mötley Crüe, a fost reţinut de poliţia din Las Vegas, fiind acuzat de conducerea automobilului sub influenţa alcoolului.

9 afișări
Imaginea articolului Vince Neil, solistul trupei Mötley Crüe, arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului

Vince Neil, solistul trupei Mötley Crüe, arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Poliţia din Las Vegas nu a oferit alte detalii, iar Vince Neil, în vârstă de 49 de ani, urma să apară în faţa tribunalului în cursul serii de luni.

Potrivit site-ului TMZ.com, automobilul condus de Vince Neil a fost oprit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce ofiţerii de poliţie au primit o plângere din partea unei femei care susţinea că rockerul i-ar fi distrus aparatul de fotografiat în cursul acelei seri.

Arestarea intervine la doar o săptămână după ce Vince Neil şi-a lansat cel mai recent album, intitulat "Tattos and Tequila", care conţine coveruri ale unor piese rock celebre.

Vince Neil, care a părăsit trupa Mötley Crüe în 1992, pentru a i se alătura din nou în 1997, a mai fost încarcerat în 1986 tot pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului, după ce a provocat un accident soldat cu moartea unui toboşar.

În ultimii ani, Vince Neil a inaugurat o serie de baruri şi de restaurante în Las Vegas şi în statul american Florida.

Mötley Crüe este o trupă glam-rock americană, înfiinţată în Los Angeles, în 1981, de basistul Nikki Sixx şi toboşarul Tommy Lee, cărora li s-au alăturat ulterior chitaristul Mick Mars şi solistul Vince Neil. Mötley Crüe a lansat nouă albume de studio şi a vândut peste 80 de milioane de discuri pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici