Virgin Media Music Awards 2011: Kylie Minogue, Shakira şi Lady Gaga, marile câştigătoare ale galei

Cântăreţele Kylie Minogue, Shakira şi Lady Gaga au dominat gala Virgin Media Awards 2011, organizată miercuri, la Londra, unde au primit principalele trofee ale anului, informează contactmusic.com.

29 afișări
Imaginea articolului Virgin Media Music Awards 2011: Kylie Minogue, Shakira şi Lady Gaga, marile câştigătoare ale galei

Virgin Media Music Awards 2011: Kylie Minogue, Shakira şi Lady Gaga, marile câştigătoare ale galei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceste distincţii ale industriei muzicale britanice, decernate în fiecare an în urma voturilor exprimate de fani, au reliefat încă o dată dominaţia exercitată de stilul pop în ultimele 12 luni în topurile de gen internaţionale.

Astfel, Kylie Minogue s-a impus la categoria "cel mai bun album al anului", pentru materialul discografic "Aphrodite", şi la categoria "cel mai bun single al anului", pentru piesa "All The Lovers".

Shakira a fost desemnată "cea mai bună cântăreaţă solo", Christina Aguilera s-a impus la categoria "cel mai bun comeback", iar piesa "Telephone", interpretată de Lady Gaga în duet cu Beyonce, a triumfat la categoria "cea mai bună colaborare".

Marina Diamandis, solista grupului Marina And The Diamonds, s-a impus la categoria "cel mai bun artist debutant", iar cântăreaţa pop Pixie Lott a fost desemnată "Hottest Female" ("Cea mai sexy cântăreaţă").

Nici bărbaţii nu au fost uitaţi în cadrul acestei gale, rockerii de la Muse au câştigat la categoriile "cel mai bun grup" şi "cea mai bună trupă live", iar John Lennon a fost recompensat cu trofeul "Legend of the Year".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici