Voltaj a făcut senzaţie la concertele de la Ploieşti şi Braşov (Video)

Trupa Voltaj a început seria de concerte, susţinute în cadrul caravanei KFC, cu două show-uri pline de energie la Ploieşti şi Braşov, pe 1 iulie şi, respectiv, 2 iulie.

41 afișări
Imaginea articolului Voltaj a făcut senzaţie la concertele de la Ploieşti şi Braşov (Video)

Voltaj a făcut senzaţie la concertele de la Ploieşti şi Braşov

"Ca la 20 de ani", Călin şi compania, împreună cu MC Claudiu Sara şi DJ Ivan de la ProFM, au făcut atmosferă live la Palatul Culturii din Ploieşti şi în Centrul Civic din Braşov şi au livrat fanilor un meniu picant de hit-uri electrizante.

Ei au încălzit la maximum publicul adunat în număr mare şi au demonstrat din nou că mănâncă muzică pe pâine. Spectatorii au dansat şi fredonat împreună cu trupa melodiile care, de la "Albinuţa" până în prezent, au fost foarte apreciate în topurile româneşti.

În plus, fanii au avut ocazia să stea de vorbă faţă în faţă cu idolii lor, să primească autografe şi să participe la concursuri.

Voltaj continuă să ducă volţii în întreaga ţară. Astfel, pe 6 iulie caravana ajunge la Râmnicu Vâlcea, în Zona Libertăţii, iar următoarele oraşe care se pregătesc să o întâmpine sunt Piteşti (8 iulie), Iaşi (15 iulie), Bacău (16 iulie) şi Constanţa (18 iulie).

Intrarea la manifestări este liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici