Vrei Netflix gratis pentru toată viaţa? Joacă un joc

  • Netflix pregăteşte lansarea filmului "The Old Guard" cu un turneu de gaming
  • Dacă câştigi turneul promoţional "The Old Guard", ai Netflix gratuit toată viaţa
  • Rolul principal al filmului inspirat din jocul omonim e jucat de Charlize Theron
3066 afișări
Imaginea articolului Vrei Netflix gratis pentru toată viaţa? Joacă un joc

Charlize Theron

Dacă eşti fanul jocului ”The Old Guard” sau al lui Charlize Theron, trebuie să ştii că Netflix pregăteşte lansarea filmului ”The Old Guard”, inspirat de jocul omonim.

Charlize Theron va juca rolul unei nemuritoare, semn că i-a plăcut personajul din Hancock. Iar Netflix pregăteşte o cascadorie publicitară interesantă. Un turneu de Old Guard online, în care joci cu personajul interpretat de Charlize Theron.

Dacă vei câştiga turneul, marele premiu e Netflix gratuit pentru 1.000 de luni, adică vreo 83 de ani. Normal, cu condiţia ca Netflix să mai existe încă 83 de ani.

Alex este un gamer care a intrat deja în cursa pentru câştigarea marelui premiu.

„Am intrat în joc, nu ştiu dacă voi câştiga, am ajuns abia la Stage 17, dar premiul este destul de tentant. 1.000 de luni gratuit e cam pe viaţă”, a spus acesta. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici