Will Smith va produce un sitcom inspirat din comedia de succes "Hitch"

Actorul american Will Smith va produce un sitcom inspirat din comedia romantică de succes "Hitch - Consilier în amor" (2005), în care a jucat rolul unui "doctor în aranjarea de întâlniri sentimentale", informează Reuters.

3 afișări
Imaginea articolului Will Smith va produce un sitcom inspirat din comedia de succes "Hitch"

Will Smith va produce un sitcom inspirat din comedia de succes "Hitch"

Proiectul va fi produs prin compania lui Smith, Overbrook Entertainment.

Comedia produsă de Columbia Pictures prezintă povestea lui Alex "Hitch" Hitchens, interpretat de Will Smith, un celebru şi intenţionat anonim "doctor în aranjarea de întâlniri" din New York, care îşi câştigă existenţa ajutând bărbaţii să cucerească femeile visurilor lor.

În timp ce îl consiliază pe contabilul timid Albert (Kevin James), care este îndrăgostit de o celebritate a oraşului, Allegra Cole (Amber Valletta), Hitch se îndrăgosteşte de Sara Melas (Eva Mendes), o ziaristă frumoasă şi inteligentă, specialistă în ştiri mondene, care o urmăreşte pe Allegra.

Smith urmează să-şi lanseze cel mai recent film al său, "I am a Legend", produs de Warner Bros., pe 14 decembrie.

Între timp, actorul a fost anunţat în distribuţia filmului "Empire", în care va juca rolul unui mogul media. Filmul va fi regizat de Michael Mann, aceasta fiind a doua colaborare a cineastului cu Smith după succesuul filmului "Ali" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici