William şi Harry, la slujba de comemorare a prinţesei Diana

Prinţii William şi Harry, fiii prinţesei Diana şi ai prinţului Charles, vor citi o serie de rugăciuni în cursul slujbei care va avea loc vineri pentru a comemora zece ani de la moartea mamei lor, într-un accident de maşină, pe 31 august 1997, la Paris, a anunţat Clarence House, transmite AFP.

19 afișări
Imaginea articolului William şi Harry, la slujba de comemorare a prinţesei Diana

William şi Harry, la slujba de comemorare a prinţesei Diana

William şi Harry, în vârstă de 24 şi, respectiv, 22 de ani, comemorează în fiecare an, în particular, moartea mamei lor, prinţesa Diana.

La împlinirea a zece ani de la moartea acesteia, prinţii au organizat o slujbă la capela Wellington Barracks, în apropiere de palatul Buckingham. Aceasta este singura ceremonie oficială organizată în acest scop şi va fi transmisă în direct de posturile de televiziune din Marea Britanie.

Ceremonia va avea caracter "personal şi familial", a declarat un purtător de cuvânt de la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles.

La eveniment vor participa Regina Elisabeta a II-a, Charles, soţia sa, Camilla, şi membrii familiei Spencer, rudele Dianei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici