Video Tiltakozó: van papírom és tollam, aláírja lemondását? Dragnea: úgy hiszem,az életből akar lemondatni

Néhány személy várta Liviu Dragneát, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnökét kedden a legfelsőbb bíróságnál, sárga lapot adtak neki #rezist felirattal. Az egyik nő megkérdezte tőle, lemond-e képviselőházi elnöki tisztségéről, mondván, ő előkészítette a papírt és a golyóstollat.

42 afișări

„Van papírom és tollam, aláírja lemondását? A teremben azt kérdeztem öntől, hogy lemond-e, s azt válaszoltam, hogy most vagy utána? Előkészítettem a lapot és a tollát” – mondta a tiltakozó.

Válaszában Dragnea azt mondta: „Asszonyom, az ön hátánál állók nem egy bizonyos tisztségből való lemondásomat akarják, Nem mondta meg, milyen tisztségből. Úgy hiszem, azt szeretnék, ha az életemről mondanék le”.

„Elsősorban képviselőházi elnöki tisztségéből. Nem. Tudja, miért nem? Mert szeretnék önnel egy horgászpartit” – folytatta a nő.

„Sokan vannak az ön támogatói között, akiket egyre jobban zavar, hogy én régóta az igazat mondom arról, ami Romániában történik, a külföldről érkező pénzekről, a finanszírozott románokról, azokról az emberekről, akik sok rosszat tesznek ennek az országnak. A válaszom nem” – mondta Dragnea.

Egy másik tiltakozó egy #rezist feliratot nyújtott át a PSD elnökének, mondván: „Nekem is van egy ajándékom az elnök úrnak, ha lehet. Láttam, hogy posztolt a Facebookon. Ön az USL legrezisztensebb tagja, mert a többieket kizárták. Gratulálok a kitartáshoz”. Dragnea így felelt: „Kollégák Victor Ponta úrral, értem. Öt idézi”.

Amikor az újságírók Ponta támadásairól faggatták, Dragnea azt mondta: „an én célom az életben nem az, hogy minden nap Victor Pontával folytassak párbeszédet. Időnként bátorkodom nem válaszolni neki”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici