Marius Manole şi Rodica Mandache, exclusiv la „Marius Tucă Show”. Emisiune pamflet despre cum a apărut virusul, Marquez şi Sorescu

Un talk show pamflet cu Rodica Mandache, Marius Manole şi Marius Tucă, are loc într-o emisiune LIVE "Marius Tucă Show", miercuri, de la ora 17.00. Dialogul purtat de jurnalist cu cei doi actori, în perioada stării de urgenţă, pe mediafax.ro.

677 afișări

Schimbul de replici din timpul emisiunii Marius Tucă Show:

Marius Tucă: V-ati pus ochelarii pe pianina? Ma bucur ca va vad, nu ne-am vazut de mult timp. In ce data v-ati vazut cu fiica dumneavoastra?

Rodica Mandache: Cand am nascut-o.

Marius Manole: Toata lumea stă cu frica în sân în perioada asta.

Rodica M.: Cât o să o tinem asa, pe subiectul asta? Fiica mea nu vine la mine.

M.Tucă: Am văzut poze pe Facebook ca a fost la dumneavoastra. Refuzati ancheta epidemiologică?

Rodica M.: Nu refuz, abia astept sa vad un om la mine in casa. Am vazut emisiunea cu ministrul Culturii si sunt confuza. Nu stie cand incep teatrele, nu trebuia intrebat. El se retrasese intr-o cochilie si nu raspundea la nimic, e foarte cinstit.

M.Tucă: Doamna, era pe dinafara total. Cand ar trebui sa inceapa piesele de teatru?

Rodica M: Peste un an. Acest virus nu e natural.

Marius Manole: Dumneavoastra credeti ca epidemia asta e indusa?

Rodica M: Nu, e un virus care nu a mai fost vazut pana acum.

Marius Manole: Adica nu e ca hepatita A, hepatita B sau ca tifosul?

Rodica M: Eu ma simt inaltata cand vorbesc cu voi.

Marius Manole: Eu dupa Paste, v-am dat mesaj si ce mi-ati raspuns dumneavoastra? Stiu.

Rodica M: A venit foarte tarziu mesajul de la tine.

M.Tucă: Spuneti-ne exista un film japonez pe care trebuie sa il vedem?

Rodica M: Da, "Balada din Narayama"

Doctor: S-au publicat niste informatii despre firma Gilead care face Redemsivir, niste studii preliminarea care dupa parerea mea nu sunt complete si mai bine as tacea din gura.

M.Tucă: Banuiesc ca aceasta carantina nu v-a prins foarte bine si ati ramas blocata pe Trinitas. Ati mai scris la carte?

Rodica M: Cum poti sa intri in intimitatea mea cu bocancii? Da, am mai scris, m-am ocupat de studenti, au fost multe spectacole minunate online. M-am indragostit a mia oara de Bogdan Szolt. Trebuie sa spun ca e un actor care imi da lectii de fiecare data cand joaca ceva.

Am gasit un text pe care am vrut sa vi-l citesc dar asa cum ma pregatiti voi, nu pot sa il citesc. Are 3 pagini, e un text care intereseaza pe toata lumea, e scris de Marquez în anul 1955 si el spune din ce cauză a scris. Pentru ca un redactor a spus "vai, vai Columbia nu mai are scriitori si poeti talentati”.

Imi este tare drag sa spun poezii si sa ii fac pe oamenii sa ne pipaim sufletul.

Marius Manole: Poezia "A trecut Acceleratul" face parte din poezia circulara moderna.

M.Tucă: Lumea asteapta sa cititi cele 3 pagini

Marius Manole: Haideti, doamna cu "Acceleratul". Eu am scris asta: Eu cred ca atat de fericit nu am fost niciodata, iar perioada asta a fost cea mai frumoasa din viata mea. Eu as putea sa stau in casa inca un an si nu imi doresc sa urc pe scena

M.Tucă: Cum comentati?

Rodica M: Toti ne simtim bine acasa dar nu poti sa vorbesti, esti o persoana publica, esti un om iubit de publicul tau pentru lucruri bune pe care le ai.

M.Tucă: Doamna Rodica, haideti cu poezia " A trecut acceleratul"

Rodica M: Cand ma uit cum arată, a trecut acceleratul peste fata mea. Cate spectacole online ai?

Marius Manole: Am emisiunea online, am film online, am totul online.

M. Tucă: Ce e cu dumneavoastra, sunteti usor pierduta, usor ratacita?

Rodica M: Feminina. Daca eu spun Eliade sau Marquez voi faceti bancuri dar cand spun bancurile astea odioase voi taceti cum ar fi trebui sa stati la Marquez.

Marius Manole: In seara asta il am invitat pe Pavel Bartos in emisiune, pe Youtube. Pe 1 mai este Napasta la TV, in regia lui Radu Afrim.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici