PROMO  VIDEO Marius Tucă Show, diseară, la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: head-chef Cătălin Bejenariu (de la Kané) şi profesorul Mircea Miclea

Marius Tucă Show începe diseară la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Astăzi vin head-chef Cătălin Bejenariu (de la Kané) şi profesorul Mircea Miclea.

178 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, diseară, la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: head-chef Cătălin Bejenariu (de la Kané) şi profesorul Mircea Miclea

Marius Tucă Show, diseară, la 19, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: head-chef Cătălin Bejenariu (de la Kané) şi profesorul Mircea Miclea

Autor: Luiza Moldovan

Ambiţia lui Cătălin, un tip de numai 28 de ani, este nu să reinterpreteze bucătăria românească, ci să demonstreze că se pot crea meniuri me-mo-ra-bi-le cu ingrediente sută la sută româneşti. Vino diseară la Marius Tucă Show să-l cunoşti pe unul dintre cei mai în vogă chefi ai momentului – Cătălin Bejenariu, head-chef la Kané.

În partea a doua, profesorul Mircea Miclea analizează ce se întâmplă acum în Educaţia românească. Despre obligativitatea vs. necesitatea vaccinării în şcoli, ce s-a mai schimbat în şcoala on-line în ultimul an. E cazul să ne gândim la un nou scenariu de tip hibrid şi în acest an şcolar?

Afli diseară, la Marius Tucă Show – singurul show de televiziune din care chiar pleci cu ceva! Diseară, la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro, începe Marius Tucă Show. Pentru că "Eu sunt trecerea ta de la socialism la capitalism" (M. Tucă)  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici