PROMO  Marius Tucă Show începe diseară, de la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţii de azi sunt Mircea Iliescu, cercetător în Divizia de Antropologie Genetică la Universitatea din Cambridge, şi Călin Georgescu, liderul mişcării "Pământul Strămoşesc"

512 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show începe diseară, de la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţii de azi sunt Mircea Iliescu, cercetător în Divizia de Antropologie Genetică la Universitatea din Cambridge, şi Călin Georgescu, liderul mişcării "Pământul Strămoşesc"

Autor: Luiza Moldovan

Mircea Iliescu e un biolog interesat de istorie şi variaţie în interiorul comunităţilor omeneşti. Activează într-un spaţiu interdiciplinar, la graniţa dintre genetică, evoluţie şi antropologie. Vine diseară la "Marius Tucă Show" şi-ţi spune despre interacţiunea dintre omenire şi viruşi de-a lungul istoriei, despre mutaţii genetice şi despre cum să contracarăm un virus care ne-a dat viaţa peste cap de mai bine de un an. Vino pentru un interviu mai actual ca oricând, pe o temă de interes general – un virus care se schimbă rapid şi încontinuu.

Călin Georgescu, propunerea AUR la funcţia de premier, a lansat vinerea trecută mişcarea "Pământul Strămoşesc". E despre cum să refaci legătura cu propria ta ţară, într-o lume acaparată de marile conglomerate corporatiste, care au înghiţit micile afaceri locale. E despre regăsirea vibraţiei româneşti într-o lume care nu mai ştie de capul ei. E despre românitate şi românism, despre recuperarea identităţii naţionale, într-o lume dezechilibrată, anchilozată de lăcomie. Diseară, în partea a doua, la "Marius Tucă Show".

De la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Pentru că „Dacă ţi-ai lepădat coadă şi blană / şi-ai coborât de vreme din copac / să nu te-aştepţi tu, mândră lighioană, / c-ai să le fii maimuţelor pe plac" (Geo Dumitrescu, "Fabula cu maimuţa").

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici