Video Nicu Alifantis, în timpul epidemiei: Nu am mai ieşit de o lună din casă, de pe 7 martie. Am mai dat roată aşa prin jurul locuinţei

Nicu Alifantis este invitatul de vineri al lui Marius Tucă la interviurile pe care jurnalistul le face cu artiştii români, în care discută despre timpul pe care aceştia îl petrec în perioada epidemiei de coronavirus.

1002 afișări

Nicu Alifantis a povestit cum este viaţa în casă, în timpul epidemiei de coronavirus. 

„Nu am mai iesit de o luna din casa de pe 7 martie. Am reusit sa ma bag intr-o analiza aprofundata, am stat de vorba cu mine si cu nevasta-mea. Bine, am mai dat roata asa prin jurul locuintei. Nu m-am plictisit. Am stat de vorba cu mine.

A fost si este un exercitiu extraordinar. Asta intra in definitia vietii care ne ofera tot timpul surprise, un ceva foarte mic poate sa iti produca un rau foarte mare”


Nicu Alifantis va vorbi despre subiecte de actualitate în contextul epidemiei. Vei afla ce fac artiştii, ce proiecte au si cum supravietuiesc acestei perioade guvernate de pandemie. Maestrul Alifantis îţi va spune cum decurge ziua unui artist în condiţiile în care nu mai are spectacole cu public, cum îşi pastrează un tonus bun şi cum trece mai uşor peste stresul autoizolării şi al distanţării sociale. 

Acestea sunt doar câteva din subiectele abordate cu muzicianul Nicu Alifantis, începând cu ora 17.00, într-o emisiune LIVE "Marius Tucă Show", pe mediafax.ro.

 

ORA 18.00: PROF. DR. ALEXANDRU RAFILA, EXCLUSIV LA MARIUS TUCĂ SHOW

De asemenea, de la ora 18.00, prof. Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, vine cu ultimele noutăţi legate de criza epidemiologică şi îţi va spune cât va mai dura izolarea şi distantarea sociala, când vor apărea medicamentele împotriva COVID 19 şi cât de aproape suntem de găsirea unui vaccin salvator.

Alexandru Rafila îţi va dezvălui când preconizează că va fi vârful epidemiei în ţara noastră, ce se întâmplă cu ceilalţi pacienţi din spitalele româneşti şi cum vom supravieţui cu coronavirusul după ce vom ieşi din izolare.

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele dezbătute cu reputatul specialist Alexandru Rafila,  începând cu ora 18.00, într-o emisiune LIVE "Marius Tucă Show", pe mediafax.ro.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici