Valentin Stan, la „Marius Tucă Show”, despre Băsescu şi dosarul său de colaborator: Atenţie, elev în şcoală militară şi nu ştia că CI-stul e de la Securitate

  • Valentin Stan a afirmat că orice elev la şcoala militară ştia că direcţia de contrainformaţii era securitatea
  • Băsescu a declarat la depunerea candidaturii la Primăria Capitalei: Nu poţi să îmi reproşezi după 45 de ani că la 21 de ani nu ştiam că serviciul de contrainformaţii al Armatei are legătură cu Securitatea
4824 afișări

Analistul politic Valentin Stan, „omul cu laptopul”, a fost invitat luni într-o emisiune LIVE ,,Marius Tucă Show”, pe mediafax.ro.

EXCLUSIV, Marius Tucă Show. V. Stan: Ce se întâmplă acum în România e o cruciadă pentru distrugerea libertăţilor individuale

Principalele idei exprimate de Valentin Stan în emisiune:

V. Stan: Demonstraţia că dr Gabriel Tatu, pe care Raed Arafat l-ar fi preluat în urma emisiunii Marius Tucă Show, minte când spune că Arafat a dat share la postarea lui de pe Facebook privind emisiunea

V. Stan: Băsescu, elev în şcoală militară, spune că nu ştie că CI-stul e de la Securitate

V. Stan: Audio cu Geoană care spune că a dat concurs la NATO şi a câştigat

V. Stan: Arafat caută pe Google drepturi absolute ale omului, a găsit un caz din SUA din 1905, Jacobson vs, Massachusetts şi îl dă exemplu - Ceea ce se întâmplă acum în România e o cruciadă pentru distrugerea libertăţilor individuale

V. Stan: Orban îşi încalcă propria regulă privind obligativitatea purtării măştii de către alegători la întâlnirea cu aleşii în campania electorală

V. Stan: Curtea de Conturi raport - Romwine Coffee firmă măşti importante

V. Stan: Orban video - nu măreşte salariile profesorilor pentru că se duc la cârciumă şi îi bea

Valentin Stan, la „Marius Tucă Show”:

Tucă: Mulţumesc mult că m-aţi cunoscut domnule profesor. Intrăm direct în subiect, publicul este nerăbdător. Eu am avut o emisiune cu Arafat care a avut succes, dar şi reverberaţiile au fost pe măsură.

Stan: El nu a fost pus în dificultate în emisiunea ta. A găsit un text pe care şi l-a pus pe Facebook. Deci a luat textul de la Gabriel Tatu.

Tucă: Ştiţi de unde a aflat domnia sa despre emisiunea mea? Este publicul nostru ţintă.

Stan: Eu ce să zic? Deci, vezi ce am pus eu aici? Domnul Tatu după ce a aflat de la mama domniei lui, uite ce a postat pe facebook . Să ştie lumea cât de tare ne facem noi de râs. Deci ce e aici ? ( citeşte )/. Ni se adresează. El aşa a interpretat formulă mea. Formulă nu este relevantă. Mai departe, fii atent . Deci eu scris pe pagină mea şi el a preluat textul. Bravo domnule Tatu. El domnul Tatu a făcut acelaşi lucru şi după emisiune. Uite cum a făcut după emisiunea de dată trecută.

Vezi cum este un facebook care este preluat după alt facebook? Povestea cu domnul Arafat că a preluat postarea iniţială este o minciună a domnului Tatu. Uite cum arătă. Să vedem cum arată ce zice domnul Tatu că a fost preluată dintr-un share. Această postare nu a fost preluată prin mijloacele Facebook cum minte domnul Tatu. Deci ai 2 variante: prin butonul de share sau copy paste. Dacă faci prin copy paste te coborî la modul idiot. Domnul Arafat nu este idiot.

Tucă: Demonstraţia este foarte simplă. Să le spunem oamenilor că securiştii, după emisiunea cu Raed au trecut la o analiză . O sinteză şi au trimis- o cui trebuia.

Stan: Hai să vedem ce scrie pe facebok-ul domnului Tatu. Uite ce zice o doamna. ( citeşte) . Românii au văzut minciună ordinara a domnui Tatu. Ce crezi că face domnul Tatu la postarea asta ? Uite aici, cum îţi place asta ? ( citeşte )

Mai vine un oarecare domn foarte interesant care descoperă. Atenţie reacţia domnului Tatu care face toţi banii.

Tucă: Vai, mare îţi e grădina cu securişti.

Stan: ( citeşte )... Îl ameninţă. Tu realizezi. Omul a descris pe facebook. Tu îţi dai seamnă în ce constă această conjuratie  a vipustilor? Nu se stiie cum l-a luat, l-a avut de dinainte. Îţi arăt acum Marius, domnul Tatu este irelevant.

Tucă: Şi mamei. Pe mine mă deranjeaza că copilul doamnei nu este fanul nostru.

Stan: Apropo ce înseamnă manipulare tipic securistă. Să desenăm alte persoane relevante.

Tucă: Sunt prieteni care vor publicitate, apoi ne întoarcem la prietenul tău Pretov şi apoi la prietenul meu Raed.( publicitate)

 

„Băsescu, elev în şcoală militară, spune că nu ştie că CI-stul e de la Securitate”

Tucă: Bună seară domnule profesor. Avem de a face cu un caz vechi, cazul Petrov.

Stan: O să trecem în revistă mai multe personalităţi. Este foarte plin de tâlc domnul Băsescu. Domnul Băsescu este un poet. Aşa că hai să îl ascultăm pe domnul Băsescu care spune că habar nu avea că avea legătură cu securitatea. Ghici cu cine ţinea legătura ? Cu contrainformaţiile militare, dar el micuţul nu ştia că este securitatea. Atenţie, elev în şcoală militară şi nu ştia  că CI-stul e de la Securitate. 

Tucă: Petrov minte cum respiră. Avem noi o problemă, breasla gazetarilor. Nu s-a găsit niciunul să spună " alooo domnule Petrov...."

Stan: Iar te legi de copiii aia ? Unii nu ştiu care înseamnă. Să ţi-l dau pe Geoană care ştie ce înseamnă securitatea. De acolo şi-a luat stocul.

 

Audio cu Geoană care spune că a dat concurs la NATO şi a câştigat

Tucă: Vreţi să înşiraţi la apelul bocancilor tot ce prindeţi, nu este corect.

Stan: Nu este corect, dar prietenul tău Geoană merge la o emisiune pe 13 august .El se duce la jurnalistul ăla şi el spune cum a ajuns secretar la NATO

Tucă: Vreau să performăm.

Stan: Ascultă-l pe fratele tău care îi laudă pe români. Poate nu ai înţeles , mai dăm o dată. ( video ) . S-a întrerupt.

Tucă: Pune din nou.

Stan: Tu ai înţeles ? S-a dus şi el acolo şi a dat un CV. Poftim , uitat-te .( video ) Deci prietene, omul asta care a  obţinut postul cum l-a obţinut, baiatul  astă spune că a ajuns secretar NATO pe baza de concurs. Îţi place asta ?

Tucă: Simt puţină invidie în vocea dumneavoastră.

Stan: Eu mă aştept să vină Iohannis să zică că ajuns preşedinte prin concurs. Hai sa ne uitama la fratele tău Arafat. Este foarte important, că oamenii să afle. Pe Arafat îl deranjează cuvântul " libertate" . Nu ştii ? Hai să îţi arăt atunci .

Tucă: Şi să strige în piaţă libertate , altă treaba nu avea?

Stan: Ce dracu atâta libertate. Domnul Arafat s-a apucat să gugălească (să caute pe google-nr). El este şef pentru inspectoratul de urgenţe. 

Stan: El se pricepe la mai multe . ( video ) . Ai înţeles Marius? în 1905 a văzut că un american a vrut să refuze vaccinul . Fi atent ce spune mai departe ( video )...  Dragă Marius, ai auzit că domnul Arafat a găsit el un caz din 1905 , dar nu mai ştie cum îl cheamă pe judecător. Dar nu mai ţine minte că aşa procedează securitatea. Eu îţi arăt la ce se referă.

Să îţi spun eu la ce se refera cel care îşi ia textele de la domnul Tatu . Deci astra era un suedez , drept pentru care Curtea Supremă a spuis : "trebuei să te vaccinez". Deci 1905 a fost . Ai putea să te întrebi cum un asemenea membru că domnul Arafat îţi da asemenea exemplu?

Stan: Fratele tău Arafat este foarte încântat de această speţă, când un om a fost obligat să facă vaccinul . Hai să îţi arăt cine este domnu Arafat, dar tu nu ştiai . Uite că lucrăm cu materialul clientului.

Stan: Hai să îţi arăt la ce a fost folosit acest caz, cazul iubit de Arafat. Atenţie, ideea de drept fundamental absolut . Aici sunt textele în limba engleză, dar eu le-am tradus . Citim pe româneşte . ( citeşte )... Aici este vorba despre persoane cu probleme psihice. ( citeşte ) ....

Stan ( citeşte ) .... Spune, mai ai ceva de adăugat ? Hai să îţi mai arăt ceva

Discutăm despre nişte derbedei care vor să îţi închidă gura. Speţă aceea în America a dus la practici naziste. Uite , să înţelegi cu ce se ocupă Arafat.  Este din 10 aprilie 2020, nu 1905 . Este vorba de speţă invocată de Arafat. ( citeşte )...

Stan: Îţi spune ceva treaba asta ? De la Curtea Supremă de la un om simplu acre a refuzat vaccinarea , vai... uite ( citeşte ) ....

Stan: Deci ce au făcut ăştia ? Au cules cireşe ? Deci din nou o încalcare a drepturilor. 1905 nu există pardidul Hitler . Astea sunt argumente date de către un membru pentru a restrânge drepturile cetăţeanului român. Spune , răsuceşte-te. Trimite-o pe Gabi Tatu să scrie pe facebook.

Tucă: Ceea ce era de demonstart s-a demonstrat.

Stan: Adevărat ?  Să îmi explici după ce îl vezi , de ce a greşit micuţul . Daţi 177 . ( video )

Stan: Raed este singur pe lume ? Pandemia este un pretext . Îi încălecăm pe români. De asta a venit securitatea care este peste tot . În profesori, doctori, în tractorişti.

Tucă: Tu nu ai vrea să te întorci în ţară ?

Stan: Mă mai gândesc... De la Hitler eu nu am mai auzit aşa ceva . De la el eu nu am mai auzit povestea asta.

Tucă: Tu ai ceva cu Arafat , parerea mea sau cu Român. Nu trebuie să ne ambalăm , fratele tău Orban ne- a dat o veste care trebuie să liniştească lumea . Îţi dai seama cum se uită el în statisticile Covid . Cum a început pandemia , el era izolat la vila .

Tucă: Nu valorifici statisticile pe care ţi le da Orban .( citeşte ) ...

Stan: Nu ţi-am spus că nu o să reuşească .

Tucă: ( citeşte )... Partea proastă este că au 1400 şi ceva de cazuri . Ce crezi că a declarat Nelu Tătaru (citeşte ) ... păi nu ai spus că s-a oprit  creşterea.

Stan: Frumos. Dragă Marius eu spre deosebitre de ţine eu sunt sufetul tău . Ai văzut cum spun copiii ăştia : reguli. Deci a mai scăzut . Securitatea care nu există se ocupă să crească... ştii ac era o vorba , ţi-ar spune Arafat. Acum ne ocupăm de imperiul Covid. Tu ai spus bine cu regullie. Nelu nu vorbeşte prostii . Şi să vezi cum e cu regulile, hăis a îţi dau ultima hoatarare de guvern . (citeşte )

Stan: Dacă ai înţeles , ia şi nişte amenzi .178 va rog.( video ) . Nu vrei să vezi ce este în 179 , să vezi cum este cu regulile respecatate ( video ). Alegătorului nu îi pui masca .

Tucă: Vreau să daţi 11. 

Stan: Banditii , uite e photoshop . Nu pot sa cred asa ceva . Apropo de Nelu Tataru , nu-i mai respecaţi regulile. Nici copiii nu mai respecta regulie, noroc ca a venit Moldovan .

Tucă: Moldovan mai e ?

Stan: De la Tataru 9 video ). Deci nu mai respecta copiii distanta de un metru . Deci pana la urma incepe scoala cu copiii cate 2 in banca . Noi facem reguli, noi nu le respectam .

Tucă: Sa dea 5, ii rog pe colegii mei .Ma intrebam daca el a avut tort Ludovic. (...)

Stan: Iti dau o " raceala " dupa pauza. Tu nu stii ca reaceala este mai gravă decat Covidul ?

Tucă: Am înţeles că Covidul este o simplă răceală. Aşa a spus Klaus Iohannis.

Stan: Toţi cei care spun că covidul nu este foarte grav sunt oamenii care sunt negativisti, cum ţi-a spus Raed. A venit Guran, care este consilierul de taină şi el a spus că toata lumea să înţeleagă. Care este raportul dintre Covid şi răceală . ( video )... Ce ai făcut ? O răceală este mai gravă decât virusul ? Asta este pe 13 august spus. La momentul asta este în funcţie . Ştii cine a spus : să iertăm greşiţilor noştrii "Uite 180 . ( video )

Stan: Tu îţi dai seama că aceste "personaje biblice "îşi bat joc de poporul roaman. Ce e asta ?

Tucă: Apropo de ce se întâmplă acum România, eu am un cuplu în Argentina care şi-a botezat copilul cu numele Covid. Tu cui i-ai spune Covid ?Guran?

Stan: Eu i-aş spune Covid unui uragan .Covid-19 mi se pare un nume masculin.

Tucă: Trecem la următorul subiect . Uite cu şcoală că aţi amintit că elevio trebuie să poarte masca . Spuneţi-mi despre şcoală hibrid ?

Stan: Este adevărat.

Tucă: să vedem acest raport Curţii de Conturi. Confiramam cu ce aţi venit acum 3 luni .

Stan: Raed Arafat spunea că există nişte băieţi la Curtea de Conturi care nu se pricep. Orban a fost în Parlament. PSD -ul este cu Dâncu. Să vedem ce au descoperit. Mai ţii minte pe băieţii aia de la Dubai care au adus ei măşti .

Stan: 181. ( video - Ludovic Orban )... Ai înţeles cu se asimilează salariile profesorilor? Mărim şi salariile la securişti, exact ce îţi spune Raed : că trebuie să stai drept în faţă Covidului şi să nu mârâi . Este vorba despre securişti , securişti .Adică profesori, doctori. Suntem din toate paturile sociale.

Tucă: Sărut-mâna doamnei Tatu că a fost ziua ei . Te aştept săptămâna viitoare . La revedere !

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici