Video VIDEO Ediţie specială „Marius Tucă Show”. Viaţa în vremea coronavirusului. Ion Cristoiu: UE nu a făcut nimic pentru noi. Măştile tot din Coreea de Sud le-am luat / Nu înţeleg de ce Iohannis ne-a numit pensionari şi ne-a spus să stăm în casă

Zilnic, începând cu ora 18.00, MEDIAFAX. RO transmite LIVE gândurile, preocupările, opiniile, dar şi comentariile a două personalităţi ale presei româneşti: ION CRISTOIU şi MARIUS TUCĂ.

3917 afișări

 

Redăm principalele teme dezbătute în emisiune:

Marius Tucă: Incepem cu presedintele care a iesit azi sa vorbeasca?

Ion Cristoiu: Nu a vorbit, a citit de pe prompter, nu-i asa? Nu inteleg. Omul asta nu poate sa il invete pe de rost? Cum sa citesti de pe prompter? Care era problema? Citeste molecule, denumiri in latina?

Ion Cristoiu: De ce citeste? Puteti sa imi spuneti si mie la ce a servit asta? Daca aparea Simona Halep ne convingea mai mult sa stam in case.

Ion Cristoiu: N-am inteles de ce a zis ca impreuna cu familia comuna europeana…. Care familie, domnule? Care familie europeana? NATO unde e? Ei nu se bat cu virusurile. In cazul de fata, n-avea niciun rost. UE n-a făcut nimic pentru noi.

Nu inteleg de ce prin aceasta cuvantare ne-a adresat noua, pensionarilor? De ce ne-a zis sa stam acasa ca oricum stateam acasa? Nu ma duc la discoteca. Trebuie sa stam toti, nu numai noi.

Ion Cristoiu: Dupa doua luni n-am nevoie nici sa imi spuna sa stau in casa. Stau in casa, n-am iesit. Toata lumea spune sa ne spalam. N-am nevoie ca seful statului sa imi spuna asta. Ce face el, el care reprezinta statul. Ce face el? Eu cred ca toti sefii de stat care au iesit, au iesit ca sa prezinte masuri. El a iesit sa ne anunte sa ne spalam pe maini.

Marius Tucă: Guvernul Romaniei a spus că va veni cu un fel de masuri. Domnule, nu s-a luat nicio masura. Degeaba izolam batranii daca o sa moara in casa de foame.

Ion Cristoiu: Da, de acord.

Marius Tucă: Care credeti ca e mai mort? Statul roman sau partidul social democrat?

Ion Cristoiu: Statul roman a murit impreuna cu PSD-ul.Din informatiile pe care le am si sunt sigure, nu se stie cine e bolnav si cine nu. Sa facem o petitie ca partidele sa nu mai primeasca subventii ca tot nu fac nimic.

Intrebările lui Ion Cristoiu: 

Are statul roman o imagine asupra restului tarii?

Probabil ca aia din sate o sa moara fara sa stim, altfel nu vad cum.

De ce trebuie sa plece aia din spitale?

S-a vorbit de Guvernul Orban ca avantajeaza sistemul privat de sanatate. Niciun medic nu mai are voie sa lucreze in alta parte decat in spitalele de stat.

Politicienii care ar trebui izolati la domiciliu: Florin Cîţu, Raluca Turcan, Marcel Vela, Marcel Ciolacu

Marius Tucă: Turcan este pericol public, sa o izoleze undeva.

Marius Tucă: Intre locul  1 si 2 e Orban. Cine stie ce prostie poate sa spuna? Cine mai e? De fapt, tot PSD-ul trebuie izolat la domiciliu. Turcan si Citu trebuie izolati la domiciliu dar fara posibilitatea sa comunice ceva sau sa dea comunicate, sa li se ia toate telefonele, faxurile, laptopurile. 

Ion Cristoiu: Daca Ludovic Orban este declarat bolnav, va fi inlocuit de cineva? Şi Vela ar trebui izolat la domiciliu pentru ca a citit trei rânduri. 

Marius Tucă: Trebuie sa iasa si ministrul transportului sa vorbeasca despre cei care interactioneaza cu pasagerii la CFR. Ca nu s-au interzic transporturile. Ministrul Economiei trebuie izolat pe viata. Eu nu am auzit nimic, nu?

Ion Cristoiu: E un moment urias pentru omenire in care descoperim lucrurile simple. Inainte de coronavirus, daca nu ajungeam in Honolulu eram nemultumiti. Si acum vrem sa ajungem in Piata Amzei si nu mai avem cum.

Ion Cristoiu: Eu cred ca vom trai niste momente critice dar nu ne permitem deoarece domnul presedinte ne-a rugat sa fim seriosi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici