Alertă de vreme severă imediată în 11 judeţe. În unele zone rafalele vor depăşi 90 de kilometri la oră

  • Meteorologii au emis, marţi, mai multe avertizări nowcasting de vânt în 11 judeţe în următoarele ore.
  • În zonele joase rafalele vor depăşi 60 de kilometri la oră, în timp ce la munte vântul va depăşi şi viteza de 100 de kilometri la oră.
2449 afișări
Imaginea articolului Alertă de vreme severă imediată în 11 judeţe. În unele zone rafalele vor depăşi 90 de kilometri la oră

Conform meteorologilor, până la ora 18.00, este Cod galben de vânt puternic în zona de munte a judeţelor Gorj şi Vâlcea, unde vântul va depăşi viteza de 90 de kilometri la oră, respectiv în judeţele Sălaj şi Cluj, unde vor fi intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 55...60 km/h.

Până la ora 19.30, în zona de munte a judeţelor Prahova, Buzău şi Dâmboviţa se anunţă intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 70…90 km/h.

Meteorologii au emis o altă alertă, potrivit căreia, până la ora 20.00, în zona de munte de peste 1800 de metri a judeţelor Suceava şi Neamţ vântul va depăşi la rafală 90 - 100 km/h, iar în Covasna, la munte şi în câteva localităţi, 70 - 90 km/h.

O altă avertizare Cod galben este valabilă până la ora 22.00, în mai multe zone ale judeţulului Buzău, unde rafalele vor depăşi 90 de kilometri la oră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici