ALERTĂ METEO. ANM a emis o nouă avertizare Cod galben de ninsori în Bucureşti şi 11 judeţe

Meteorologii au actualizat ultima informare meteo şi anunţă ninsori în sudul şi sud-estul ţării, vânt şi vreme deosebit de rece. A fost emis şi un Cod galben de ninsori abundente pentru Bucureşti şi 11 judeţe.

6504 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ METEO. ANM a emis o nouă avertizare Cod galben de ninsori în Bucureşti şi 11 judeţe

METEO. ANM a emis o nouă avertizare Cod galben de ninsori în Bucureşti şi 11 judeţe

În intervalul miercuri ora 11:00 – joi ora 06:00, în sudul şi sud-estul ţării temporar vor fi precipitaţii moderate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare. Ninsori în general slabe cantitativ se vor semnala local în centru şi nord-est. Izolat se va forma polei sau gheţuş.

Vântul va prezenta intensificări în regiunile sudice şi sud-estice, precum şi la munte, cu viteze în general de 45...55 km/h, temporar viscolind ninsoarea şi amplificând senzaţia de frig.

Vremea va fi deosebit de rece pe parcursul zilelor de miercuri şi joi cu precădere în regiunile sudice, unde valorile termice vor fi cu 8…10 grade mai scăzute decât mediile multianuale, iar în nopţile de miercuri spre joi (10/11 martie) şi joi spre vineri (11/12 martie) în majoritatea regiunilor.

Meteorologii au emis şi o alertă Cod galben de miercuri ora 11:00 până joi ora 6:00, anunţând în cea mai mare parte a Olteniei şi Munteniei, precum şi în Carpaţii Meridionali şi de Curbură ninsori însemnate cantitativ (15…20 l/mp) şi un nou strat de zăpadă, local consistent.

Codul galben vizează Bucureştiul şi judeţele Vâlcea, Dolj, Olt, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Călăraşi, Ilfov, Buzău şi Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici