ANM: Prognoza pe patru săptămâni. Cum va fi vremea în iunie în România

Temperaturile vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, iar în unele zone va ploua mai mult, se arată în prognoza pe patru săptămâni publicată marţi de Administraţia Naţională de Meteorologie.

724 afișări
Imaginea articolului ANM: Prognoza pe patru săptămâni. Cum va fi vremea în iunie în România

ANM: Prognoza pe patru săptămâni. Cum va fi vremea în iunie în România

Săptămâna 29.05.2023 – 05.06.2023

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării.

Regimul pluviometric va fi excedentar în vestul Carpaţilor Meridionali şi în zona Carpaţilor Occidentali, precum şi în regiunile vestice, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare.

Săptămâna 05.06.2023 – 12.06.2023

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în majoritatea regiunilor, posibil uşor mai coborâte în cele sud-estice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval în vestul şi nord-vestul ţării, iar în rest vor fi deficitare, mai ales în regiunile sudice şi sud-estice.

Săptămâna 12.06.2023 – 19.06.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice şi sud-vestice, dar şi deficitar în cele nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 19.06.2023 – 26.06.2023

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici