Avertizare METEO de vreme rea, emisă de ANM. Ploi torenţiale, vijelie şi grindină în toată România

  • Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferică în toată ţara.
  • Alerta ANM e valabilă de miercuri, ora 16.00, până vineri, ora 21.00.
  • În Banat, Crişana şi sud-vestul Olteniei va fi Cod galben de vijelii.
5163 afișări
Imaginea articolului Avertizare METEO de vreme rea, emisă de ANM. Ploi torenţiale, vijelie şi grindină în toată România

Avertizare METEO de vreme rea

Informarea de instabilitate atmosferică va fi în vigoare de miercuri, ora 16.00, până vineri, ora 21.00.

Vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, la început în sud-vestul şi vestul ţării, apoi şi în celelalte regiuni. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, izolat, grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp şi, pe arii restrânse, 25...30 l/mp.

Alerta Cod galben a fost emisă pentru intervalul miercuri ora 16.00 – joi ora 10.00.

În Banat, Crişana, precum şi în sud-vestul Olteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină şi averse ce vor avea caracter torenţial. Cantităţile de apă vor depăşi 25...30 l/mp.

CITEŞTE AICI: Ploi şi vijelii în Bucureşti. Prognoza METEO specială, valabilă începând de miercuri

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici