Cod galben de viscol şi ninsori în Carpaţii Meridionali, la peste 1.700 de metri

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, ao avertizare cod galben de viscol şi ninsori care vizează zona Carpaţilor Meridionali, la altitudini de peste 1.700 de metri.

153 afișări
Imaginea articolului Cod galben de viscol şi ninsori în Carpaţii Meridionali, la peste 1.700 de metri

Cod galben de viscol şi ninsori în Carpaţii Meridionali, la peste 1.700 de metri

Potrivit ANM, în Carpaţii Meridionali, la altitudini de peste 1.700 de metri, vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăşi 80 - 100 km/h, va fi viscol, iar vizibilitatea redusă.

Ninsorile vor fi însemnate cantitativ şi se va depune strat nou de zăpadă, local consistent.

Avertizarea este valabilă până luni, la ora 10.00.

O altă avertizare intră în vigoare duminică, la ora 10.00 şi vizează jumătatea vestică a Moldovei, local în Carpaţii Orientali şi Occidentali.

ANM arată că în jumătatea vestică a Moldovei, local în Carpaţii Orientali şi Occidentali, temporar va ninge viscolit, iar la rafală vor fi viteze în general de 50 - 70 km/h.

Vor fi ninsori slabe şi vânt în general moderat (40 - 50 km/h) vor fi şi în estul Moldovei şi al Munteniei şi pe arii restrânse în Dobrogea.

Avertizarea este valabilă până luni, la ora 10.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici