Două zile prietenoase în Capitală. Vreme caldă duminică şi luni

Potrivit meteorologilor, duminică maxima va ajunge la 21 de grade Celsius, iar luni - la 16.

200 afișări
Imaginea articolului Două zile prietenoase în Capitală. Vreme caldă duminică şi luni

Două zile prietenoase în Capitală. Vreme caldă duminică şi luni

Potrivit ANM, până luni dimineaţa, vremea va fi în Capitală mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de 35-45 km/h. Temperatura maximă va fi de 20-21 de grade, iar cea minimă de 9-11 grade.

Conform prognozei pentru luni, de la 8.00 la 18.00, deşi valorile termice vor fi uşor mai scăzute faţă de intervalul precedent, vremea se va menţine semnificativ mai caldă decât normal în această perioadă din an.

Cerul va avea înnorări şi începând din orele amiezii, vor fi ploi, mai ales averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat (cu rafale de 35-40 km/h). Temperatura
maximă se va situa în jurul a 16 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vreme,
prognoză,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici