Fenomene METEO extreme, în Capitală. Alertă de vânt puternic, averse şi grindină

  • Meteorologii au emis o atenţionare de vânt puternic, averse şi grindină pentru Bucureşti
  • Avertismentul e valabil până la ora 21.20
3971 afișări
Imaginea articolului Fenomene METEO extreme, în Capitală. Alertă de vânt puternic, averse şi grindină

Fenomene METEO extreme, în Capitală. Alertă de vânt puternic, averse şi grindină

Meteorologii au emis o atenţionare de vânt puternic, averse şi grindină pentru Bucureşti, până la 21.30. Alte cinci judeţe sunt sub avertizare cod galben.
 
În Capitală se vor semnala intensificări ale vântului cu rafale de 50 - 55 km/h, averse ce vor cumula până la 10...15 l/mp, izolat 20 l/mp şi grindină de mici dimensiuni.
 
Alerta este în vigoare până la ora 21.30.
 
29-05-2020 ora 20:00 până la : 29-05-2020 ora 21:30
 
Până la aceeaşi oră, localităţi din Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov şi Teleorman se află cub avertizare cod galben de grindină, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat vijelie şi averse ce vor cumula 10...20 l/mp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici