IGSU: 44 de localităţi din 12 judeţe, afectate luni de vremea rea

Pompierii au intervenit luni în 44 de localităţi din 12 judeţe pentru înlăturarea efectelor negative ale vremii, a anunţat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

102 afișări
Imaginea articolului IGSU: 44 de localităţi din 12 judeţe, afectate luni de vremea rea

IGSU: 44 de localităţi din 12 judeţe, afectate luni de vremea rea

Astfel, salvatorii au intervenit în 44 localităţi din judeţele Alba, Argeş, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Sălaj, Timiş şi Vâlcea.

Pompierii militari au acţionat pentru evacuarea apei din 47 case, o anexă gospodărească, 147 curţi, o incintă a unui operator economic, 36 beciuri şi de pe 18 străzi.

Totodată, din cauza vântului puternic, a fost nevoie de intervenţia echipajelor operative pentru degajarea a 4 copaci căzuţi pe carosabil sau autoturisme, fără a fi înregistrate victime.

Din cauza apei şi aluviunilor acumulate, precum şi a copacilor căzuţi pe carosabil, traficul rutier a fost temporar afectat pe două drumuri naţionale (DN74/AB şi DN58A/CS) şi pe un drum judeţean (DJ107H/AB).

De asemenea, au fost transmise 8 mesaje de avertizare prin sistemul Ro-Alert, în judeţele Arad, Dolj, Gorj, Hunedoara, Timiş şi Vâlcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vreme rea,
igsu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici