Infotrafic: Ploi, ceaţă, lapoviţă şi ninsoare pe drumurile din ţară. Poliţiştii recomandă prudenţă

Plouă şi e lapoviţă în mai multe judeţe din Oltenia şi Dobrogea, iar în Transilvania ninge şi e ceaţă, duminică dimineaţa, astfel că poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor mai multă prudenţă în trafic.

1048 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Ploi, ceaţă, lapoviţă şi ninsoare pe drumurile din ţară. Poliţiştii recomandă prudenţă

Infotrafic: Ploi, ceaţă, lapoviţă şi ninsoare pe drumurile din ţară. Poliţiştii recomandă prudenţă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, duminică, faptul că de dimineaţă nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele principale.

Precipitaţii sub formă de ploaie se înregistrează duminică dimineaţa pe arterele din Muntenia, Oltenia, Banat şi Dobrogea.

Lapoviţă se semnalează pe mai multe drumuri naţionale din judeţele Tulcea, Vâlcea şi Mehedinţi.

În condiţii de ninsoare uşoară se circulă acum pe arterele rutiere din Timiş, Caraş-Severin şi Hunedoara.

Ceaţă densă se semnalează pe mai multe drumuri naţionale din judeţe precum Arad, Timiş, Satu Mare, Sibiu şi Mureş.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri îi sfătuiesc pe şoferi ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă, să adapteze în permanenţă viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan, să utilizeze pe timpul zilei luminile de întâlnire şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici