Meteo, 3 septembrie. ANM anunţă ploi torenţiale, vijelii şi grindină până vineri seara

  • O informare meteo este în vigoare de joi, ora 12.00 până vineri seara.
  • ANM anunţă ploi torenţiale, vijelii şi grindină în toată ţara.
  • Nouă judeţe vor fi vineri sub alertă Cod portocaliu.
3329 afișări
Imaginea articolului Meteo, 3 septembrie. ANM anunţă ploi torenţiale, vijelii şi grindină până vineri seara

METEO. VREMEA ÎN ROMÂNIA - 3 SEPTEMBRIE

Din a doua parte a zilei de joi în sud-vest, centru, nord-est şi la munte, iar în noaptea de joi spre vineri şi pe parcursul zilei de vineri, îndeosebi în jumătatea de est a ţării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată ce se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi grindină.

Informarea expiră vineri la ora 21.00.

METEO. VREMEA ÎN ROMÂNIA - 4 SEPTEMBRIE

De joi ora 21.00 până vineri ora 23.00, în Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei şi sud-estul Transilvaniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă de 25...35 l/mp şi pe arii restrânse 40...50 l/mp. Codul galben vizează judeţele Harghita, Bacău, Vaslui, Galaţi, Teleorman şi Argeş.

Vineri între orele 02.00 - 23.00, în judeţele Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Buzău, precum şi în zona de munte a judeţelor Vrancea, Prahova, Braşov, Covasna şi Dâmboviţa, va fi Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, iar cantităţile de apă, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăşi 50...70 l/mp.

METEO Bucureşti: Vom avea vreme instabilă. De la 31 de grade la 24

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici