METEO Prognoza pentru următoarele două săptămâni. Vremea se răceşte treptat

Potrivit prognozei pentru perioada 31 ianuarie-13 febuarie, emisă luni de meteorologi, vremea se va răci treptat în a doua parte a intervalului.

1996 afișări
Imaginea articolului METEO Prognoza pentru următoarele două săptămâni. Vremea se răceşte treptat

Sursa foto: Mediafax Foto

Banat

În prima săptămână de prognoză media temperaturilor maxime va avea variaţii în general între 3 şi 7 grade, iar a minimelor între -5 şi 1 grad. În cea de a doua, se va răci trepat, de la o medie a maximelor termice de 6...7 grade, iar a minimelor apropiată de 0 grade, până în jurul a 4 grade media maximelor şi -5...-4 grade a minimelor.Temporar vor fi precipitaţii, în general slabe cantitativ, aproape în fiecare zi.

Crişana

Până la începutul celei de a doua săptămâni media temperaturilor pe întreaga regiune va avea valori între 1 şi 6 grade, în cazul maximelor şi între -6 şi 0 grade, în cazul minimelor. În zilele următoare vremea va intra într-un proces de răcire, astfel că la final temperaturile maxime vor fi în medie de 2...3 grade, iar cele minime de -6...-5 grade. Precipitaţii, în general slabe cantitativ, vor fi posibile aproape în fiecare zi.

Transilvania

În tot intervalul de prognoză media temperaturilor maxime se va menţine apropiată de pragul îngheţului, iar a temperaturilor minime va avea variaţii, în general, între -9 şi -4 grade. Aproape zilnic vor fi precipitaţii în general slabe cantitativ.

Maramureş

Până la începutul celei de a doua săptămâni de prognoză, media temperaturilor maxime va fi în general în creştere şi va atinge valori în jurul a 3 grade, iar a temperaturilor minime va avea variaţii între -8 şi -2 grade. În zilele care vor urma, se va răci uşor şi treptat, astfel că media maximelor se va apropia de 0 grade spre finalul intervalului, iar a minimelor va coborî sub -6 grade.

Moldova

În tot intervalul de prognoză media temperaturilor maxime nu va avea variaţii importante şi se va situa, în general, între 3 şi 5 grade. Minimele termice se vor menţine în general sub pragul de îngheţ, iar media lor va fi, în general, între -6 şi -2 grade. Temporar vor fi precipitaţii aproape zilnic şi în general slabe cantitativ.

Dobrogea

În cea mai mare parte a intervalului valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod normal în această perioadă. Media maximelor termice va avea variaţii, în general, între 5 şi 7 grade, iar a minimelor între -3 şi 1 grad. Probabilitatea de precipitaţii va fi mai mare în data de 1 februarie şi în intervalul 5 – 7 februarie.

Muntenia

Valorile termice vor fi, în general, mai ridicate decât ar fi normal la sfârşitul lunii ianuarie şi la începutul lunii februarie. Maximele termice vor avea o medie cuprinsă între 4 şi 9 grade, iar minimele termice, una ce se va situa între -6 şi -1 grad. Precipitaţii slabe vor fi posibile trecător şi pe arii restrânse, în data de 1 februarie şi, din nou, începând cu data de 5 februarie.

Oltenia

În cea mai mare parte a intervalului de prognoză valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei. Media maximelor termice va fi cuprinsă între 4 şi 8 grade, iar a minimelor între -5 şi 0 grade. Precipitaţii slabe vor fi pe suprafeţe mici, cu o probabilitate mai mare între 5 şi 7 februarie.

La munte

În tot intervalul de prognoză valorile de temperatură se vor menţine preponderent negative. Media maximelor termice se va afla între -7 şi -1 grad, iar a minimelor între -12 şi -6 grade.
Temporar va ninge în fiecare zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici