METEO, 7 decembrie. Vremea în România: Ninsori moderate şi vânt puternic. Avertizare ANM, valabilă luni şi marţi

  • ANM a emis o avertizare meteo nowcastig, valabilă începând de luni.
  • Meteorologii anunţă ninsori moderate cantitativ, intensificări ale vântului, precipitaţii mixte, polei.
  • Intervalul de valabilitate este: 7 decembrie, ora 14:00 – 8 decembrie, ora 10:00.
2707 afișări
Imaginea articolului METEO, 7 decembrie. Vremea în România: Ninsori moderate şi vânt puternic. Avertizare ANM, valabilă luni şi marţi

METEO. Vremea în România, 7 decembrie. Ninsori în ţară

În intervalul 7 decembrie (ora 14:00) – 8 decembrie (ora 10:00), în Oltenia, sudul Banatului şi local în Muntenia, precum şi în Munţii Banatului, în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curbură va ninge şi se va depune strat de zăpadă. Mai ales în Oltenia şi sud-vestul Munteniei, acesta va depăşi pe arii restrânse 8...10 cm, iar la munte se vor atinge grosimi de 15...20 cm.

Cu precădere la începutul intervalului, vântul va avea intensificări, cu rafale, în general, de 70 – 80 km/h în sud-vestul extrem şi la munte şi 45 – 55 km/h în regiunile sudice şi sud-estice. Îndeosebi în vestul Carpaţilor Meridionali, zăpada va fi temporar viscolită.

În Moldova şi Transilvania vor fi ninsori în general slabe cantitativ, iar în restul teritoriului precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ploaie şi lapoviţă.

În sudul şi sud-estul ţării, precum şi la munte, pe alocuri, se va depune polei.

ANM a emis o prognoză meteo specială pentru Bucureşti, care poate fi consultată AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici