METEO Alertă de vreme severă imediată în 18 judeţe. Vântul ajunge şi la 100 de kilometri pe oră

18 judeţe sunt sub incidenţa unor atenţionări Cod galben de vânt puternic de tip nowcasting, valabile până seara. Vântul ajunge, la rafale, şi la 100 de kilometri pe oră.

2155 afișări
Imaginea articolului METEO Alertă de vreme severă imediată în 18 judeţe. Vântul ajunge şi la 100 de kilometri pe oră

METEO Alertă de vreme severă imediată în 18 judeţe. Vântul ajunge şi la 100 de kilometri pe oră

Conform ANM, până la ora 23.00, în zona de munte a judeţelor Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Caraş-Severin şi Hunedoara se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 90 km/h.

De asemenea, până la ora 21.00, în judeţele Bacău, Botoşani, Suceava, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iaşi şi Vaslui se anunţă intensificări locale ale vântului, cu viteze la rafală în general de 55...65 km/h.

Şi zona de munte a judeţelor Suceava şi Neamţ se află sub incidenţa unui Cod galben de vânt puternic, până la ora 21.00. Aici vântul va depăşi la rafală 90...100 km/h.

Până la ora 22.00, în Olt, Dolj şi Mehedinţi se vor semnala intensificări locale ale vantului cu viteze la rafală în general de 55...65 km/h. Până la aceeaşi oră la munte, în Gorj şi Vâlcea, vântul va depăşi la rafală 80...90 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici