METEO. ANM a anunţat prognoza pe patru săptămâni. Temperaturi mai ridicate decât cele normale, ploi puţine

Agenţia Naţională de Meteorologie a anunţat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, respectiv pentru perioada 3 - 31 august. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în sud.

4973 afișări
Imaginea articolului METEO. ANM a anunţat prognoza pe patru săptămâni. Temperaturi mai ridicate decât cele normale, ploi puţine

METEO. ANM a anunţat prognoza pe patru săptămâni. Temperaturi mai ridicate decât cele normale, ploi puţine

Săptămâna 03.08.2020 – 10.08.2020
 
Valorile termice se vor situa uşor peste cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sudice, nord-estice şi nord-vestice Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile intracarpatice şi la munte.
 
Săptămâna 10.08.2020 – 17.08.2020
 
Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în regiunile sudice, estice şi nordvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele centrale şi nordice.
 
Săptămâna 17.08.2020 – 24.08.2020
 
Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.
 
Săptămâna 24.08.2020 – 31.08.2020
 
Valorile termice se vor situa uşor peste cele specifice acestei săptămâni în regiunile extracarpatice, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în regiunile nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici