METEO. ANM a emis avertizare Cod galben de ninsori, care intră în vigoare luni. Care sunt zonele vizate

  • Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori pentru sudul şi estul Munteniei şi pentru cea mai mare parte a Dobrogei.
  • Avertizarea întră în vigoare de luni, de la ora 05.00 şi este valabilă până luni, la ora 20.00.
85886 afișări
Imaginea articolului METEO. ANM a emis avertizare Cod galben de ninsori, care intră în vigoare luni. Care sunt zonele vizate

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), de luni, de la ora 05.00 până luni, la ora 20.00, în sudul şi estul Munteniei şi în cea mai mare parte a Dobrogei treptat vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă.

Citeşte şi METEO. ANM prognozează un strat de 5 centimetri de zăpadă în Bucureşti

Cantităţile de precipitaţii vor depăşi, pe arii restrânse 15 – 20 de litri pe metrul pătrat.

Spre seară, aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea unele intensificări, cu viteze de 40 – 45 km/oră, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare se vor semnala în sud-estul Olteniei, sudul Moldovei in restul Munteniei. Pe litoral vor fi precipitaţii mixte, iar în noaptea de luni spre marţi vor predomina ninsorile.

Vremea se va menţine deosebit de rece în prima parte a săptămânii, mai ales pe parcursul nopţilor şi dimineţilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici