METEO miercuri, 22 iulie. Vreme ploioasă în cea mai mare parte a ţării, până la ora 22.00. Până la 32°C în Capitală

  • Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de vreme instabilă
  • Aceasta este valabilă în toată ţara, miercuri, între orele 12.00 şi 22.00
  • Atenţionarea Cod galben este valabilă în 19 judeţe
4445 afișări
Imaginea articolului METEO miercuri, 22 iulie. Vreme ploioasă în cea mai mare parte a ţării, până la ora 22.00. Până la 32°C în Capitală

Meteo. Vreme ploioasă şi miercuri

METEO. Vremea în ţară. Ploile nu se opresc nici miercuri

Meteorologii anunţă că şi azi va ploua în cea mai mare parte a ţării, o atenţionare Cod galben fiind în vigoare până la ora 10.00 în 19 judeţe din ţară. Potrivit ANM, sunt vizate judeţele Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Bihor, Hunedoara, Alba, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Suceava, Botoşani, Harghita, Covasna, Braşov, Prahova, Buzău, Vrancea, Bacău şi Neamţ.

De altfel, ploile pot să apară pe tot parcursul zilei. ANM informează că vor fi perioade cu instabilitate atmosferică în regiunile intracarpatice, la deal şi la munte. Astfel, în zonele vizate oamenii se pot aştepta la averse care vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi izolat 30...35 l/mp, precizează meteorologii.

METEO. Vremea în Bucureşti

Potrivit ANM, vremea va fi predominant frumoasă şi călduroasă după-amiaza aceasta în Capitală. Cerul va fi variabil, cu posibile înnorări.

În ceea ce priveşte ziua de joi (23 iulie), meteorologii îi anunţă pe bucureşteni să se aştepte la condiţii de averse şi descărcări electrice reduse. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura maximă va fi de 30-32 de grade. Temperatura minimă va fi de 17-19 grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici