METEO Prognoza pentru următoarele patru săptămâni în România. Cum va fi vremea la începutul lunii decembrie

  • Meteorologii au anunţat că în următoarele patru săptămâni vor fi temperaturi scăzute în aproape toată ţara, în special în a doua parte a intervalului.
  • De asemenea, până pe 6 decembrie va ploua în reprize în diferite regiuni ale ţării.
4210 afișări
Imaginea articolului METEO Prognoza pentru următoarele patru săptămâni în România. Cum va fi vremea la începutul lunii decembrie

METEO Prognoza pentru următoarele patru săptămâni în România. Cum va fi vremea la începutul lunii decembrie

În săptămâna 8-15 noiembrie, valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile vestice şi nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile vestice, centrale şi nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 15-22 noiembrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe tot teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În săptămâna 22-29 noiembrie, temperaturile medii vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

În săptămâna 29 noiembrie-6 decembrie, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va avea o tendinţă uşor deficitară, în cea mai mare parte a ţării, anunţă meteorologii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici