METEO. Scădere bruscă a temperaturii în Bucureşti. Prognoza meteo până vineri

  • Temperatura în Bucureşti scade de la 23 de grade la 9, conform prognozei speciale emisă miercuri, valabilă până vineri.
  • Vor fi înnorări şi va ploua moderat.
777 afișări
Imaginea articolului METEO. Scădere bruscă a temperaturii în Bucureşti. Prognoza meteo până vineri

METEO. Scădere bruscă a temperaturii în Bucureşti. Prognoza meteo până vineri

În intervalul miercuri ora 17.00 - joi ora 9.00, vremea va deveni instabilă în cursul serii şi al nopţii, când vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului va fi în scădere de la 22-23 de grade, până la o valoare minimă de 10-12 grade.

De joi ora 9.00 până vineri la ora 11.00, vremea va fi instabilă şi se va răci. Vor fi înnorări şi va ploua moderat cantitativ.

Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 9-10 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici