Meteo. Se strică vremea în Capitală: Ploile şi vijeliile vin peste bucureşteni

4263 afișări
Imaginea articolului Meteo. Se strică vremea în Capitală: Ploile şi vijeliile vin peste bucureşteni

Meteo. Se strică vremea în Capitală

Meteo: Prognoza specială pentru Bucureşti

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru Capitală, în care anunţă că marţi după prânz încep ploile şi vântul, iar de miercuri vremea se răceşte.

Pe parcursul zilei de marţi vremea va fi călduroasă, cu o maximă termică de 30...31 de grade şi o minimă de 17 ...18 grade. Cerul va fi variabil, iar după orele prânzului va creşte probabilitatea pentru uşoară instabilitate atmosferică (averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului).

Miercuri şi joi (10 şi 11 iunie) vremea se va răci treptat şi va fi în general instabilă. Vor fi intervale cu înnorări accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi vijelii. Cantităţile de apă pot depăşi 15...25 l/mp şi vor fi condiţii de grindină.

Temperatura maximă va fi între 24 şi 27 de grade, iar cea minimă între 15 şi 18 grade.

CITEŞTE AICI: Alertă meteo ANM: Cod GALBEN de furtuni în 27 de judeţe. Zonele vizate de meteorologi

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici