METEO Vremea în următoarele 4 săptămâni. Temperaturi mari, precipitaţii puţine

Temperaturile vor fi în general mai mari decât cele normale, iar cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare, se arată în prognoza pe patru săptămâni, publicată marţi de Administraţia Naţională de Meteorologie.

2743 afișări
Imaginea articolului METEO Vremea în următoarele 4 săptămâni. Temperaturi mari, precipitaţii puţine

METEO Vremea în următoarele 4 săptămâni. Temperaturi mari, precipitaţii puţine

  • Săptămâna 18.07.2022 – 25.07.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane.

  • Săptămâna 25.07.2022 – 01.08.2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în sud vestul teritoriului.

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în jumătatea vestică a ţării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

  • Săptămâna 01.08.2022 – 08.08.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în vestice.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales la munte.

  • Săptămâna 08.08.2022 – 15.08.2022

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici