METEO. Vremea până în 2 noiembrie: Urmează patru săptămâni călduroase, dar cu ploi

  • n urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 2.343 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2
  • ANM anunţă în general temperaturi mai mari faţă de cele normale perioadei. În prima săptămână la ploua mult în centru şi vest.
246 afișări
Imaginea articolului METEO. Vremea până în 2 noiembrie: Urmează patru săptămâni călduroase, dar cu ploi

METEO. Vremea până în 2 noiembrie: Urmează patru săptămâni călduroase, dar cu ploi

Săptămâna 5 – 12 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în regiunile vestice, centrale, iar în restul ţării vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei, cu o posibilă tendinţă deficitară în sud-estul extrem.

Săptămâna 12 - 19 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 19 – 26 octombrie

Temperaturile medii ale săptămânii vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile, posibil uşor mai ridicate în cele sudice. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de mediile
specifice acestui interval.

Săptămâna 26 octombrie – 2 noiembrie

Mediile valorilor termice este posibil să fie uşor mai ridicate decât normalul acestei perioade în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru acest interval în regiunile intracarpatice şi uşor deficitar în rest.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
meteo,
prognoză,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici