Prognoză meteo Bucureşti. Meteorologii anunţă ploi, descărcări electrice şi vânt puternic

Meteorologii avertizează că la Bucureşti urmează o perioadă cu ploi, descărcări electrice şi vânt puternic. Avertizarea intră în vigoare luni la ora 15.00.

303 afișări
Imaginea articolului Prognoză meteo Bucureşti. Meteorologii anunţă ploi, descărcări electrice şi vânt puternic

Prognoză meteo Bucureşti. Meteorologii anunţă ploi, descărcări electrice şi vânt puternic

Prognoza specială va fi în vigoare de luni, la ora 15.00, până marţi, la ora 23.00. Potrivit specialiştilor, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în cursul serii şi al nopţii de luni spre marţi (17/18 mai) când vor fi perioade cu averse slabe şi posibil descărcări electrice.

Din dimineaţa zilei de marţi vântul va avea intensificări, mai susţinute după-amiaza şi seara, când la rafală se vor depăşi viteze de 60...65 km/h.

Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 24 de grade, iar temperatura minimă va fi de 12...13 grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza informaţiile, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici